Posts

Showing posts from August, 2012

Sekilas Memori di Aidilfitri

Image
Assalamulaikum!!! dengan kegagahan yg jitu + rasa malas yg tiada tolok bandingnya + idea xbape mencurah ke ladang gandum, rasanya masih belum terlambat kot (wlaupun t’lambat, wat2 rasa tak je ni) untuk atie ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin kepada semua yg mengenali diri atie..segala yg atie ckp terguris perasaan ke, atie mohon maaf sangat2..
Alhamdulillah…berjaya jugak kita menghadapi Ramadhan sebulan yang lalu..


kalau nak diingat2kan lah, memang Ramadhan kali ini agak mencabar bg atie..atie xde lah nak jadi buruh binaan ke apa..dok umah je pun..
Cuma hampir setiap hari da je kshatan yg kurang memberansangkan..paling x best, bila dtg migraine.. Ya Allah, dari sahur sampai lah ke terawih, skit je kepala..alamatnya, mmg x gi lah terawih dekat masjid..terawih kat umah pun mcm nk tumbang je..bukan sehari, kadang2 smpai 2 3 hari..Dugaaaaaann..
Ade 1 hari tu, atie betol2 xsihat..cmpur dengan badmood, mmg jd trok bak fairy tukar jd gozilla..malam tu pun atie xterawih. L…

Sweet holidays with BESTFRIENDS !!

Image
Assalamualaikum…….
Setelah malam 12 Ramadhan baru nak update entry ni..ni atie nak perkenalkan kawan2 sekolah menengah dulu..sedar tak sedar (tak berape sedar diri lagi nih), dah 3tahun dah atie tinggalkan sekolah menengah..*tuaaaaanyaaaa I sekaraaaaang!!! (lempang sekali baru taw)*
Baiklah…ni gambar diambil sebelum bulan Ramdhan tiba…jgn ingat kitowang kantoi x posa beramai2 pulak taw..ni SEBELUM PUASA YE!!! (statement bahaya…takot JAKIM lak saman).
Sebenarnya kan, memang kitowg jalan2 smpai lemah lutut, makan2 sampai montel perut, menyembang smpai t’batuk2,shoping cket pun x (sve duit for lebaran..)..tu pun…smpat m’bzirkan duit di pusat game..bukan niat di hati nk bzir…Cuma nak kurangkan ketebalan dompet je…*kununnya dompet owg kaya.pnuh duit kertas...hahaha(gelak besar!!)*
Ok2…ni la gambar kitowang..dari kiri…atie, salwani, sabariah, zaida, azimah, shuhada…and the fotografer…khairul hazizi@loq@jijie..(byak betul nama samaran…owg femes la katakan… -__-‘)..hah..kalau dengan dowg, memang …