Posts

Showing posts from December, 2012

a little girl whom i miss...^^

Image
Assalamualaikum....wah!!!!! uhuk3...berhabuk blog dek lama tak update (penipu besar!!)... ok foine...takde habuk. 1st, maaf sangat2 sebab lama sangat tak update blog...bukan ape, banyak tuntutan perlu dilakukan. tuntutan nak makan or ke tandas pun perlu ditunda taw... nampak x ke'busy'an di situ??? (OK...CIKGU BM DAH MARAH)..
sebelum atie nak citer benda lain..atie nak update psl ni...tak kira, kna gak baca ni dulu...(hihihi...jgn mare ye..) ni sajak pasal atie. CEWAH!! ye, saya taw...saya tak sehebat Sonnet 18 by William Shakesphears or A. Samad Said. tapi ini luahan hati atie~~
sebenarnya, atie wat sajak ni sebab tak leh tido...something must be tell before going to sleep..at last, tertido sambil pegang pensel tulis sajak...hmm, asenye panyajak terkenal pun x buat perangai kurang senunuh mcm atie ni...nevermind, bukan psl tu pun atie nak cter...ni baru mukadimah...haha...mukadimah pun smpai tiga perenggan..
straight to the point, sajak ni pasal atie sebenarnya...tentang diri at…