Posts

Showing posts from February, 2013

Ini Azam Atieyy Minho ( IAAM )

Image
Assalamualaikum…..apa khabar semua? Sihat kah anda? Sudah makan ke belum? (yes, ayat penuh, kompem cikgu BM puji..hukhukhuk). OK, sorry. Selingan tadi sebab selalunya ayat BM atie mmg tunggang langgang. Serius x tipu. Nama ja anak cikgu BM tapi, BM hampeh!!! Tu pun, heran gak macam mana la ak boleh dapat A- time SPM dulu. Ni bukan kes nak berlagak riak takabbur pandai taw, memang heran. Tah ape2 aku merepek dlm penulisan tuh. Ni mesti berkat doa ayahanda bonda tercenta kn??  HAH,kan dah terjelas depan mata bukti keredhaan Allah terletak pada keredhaan ibu dan bapa… ^_^. So….sayangilah ibu bapa anda..huihui
Ok, NEXT !!!! Sebenarnya kan, atie dah abis exam pada saat diriku mengupdate post di laptop umi sebab keypad di notebook bumblebee kesayangan sendiri dah rosak. FULLSTOP!! Memanglah ada niat nak beli yang baru, tapi ingat nak tundakan dulu, perbaik mr.bumblebee, buah hati kesayangan tu dulu. Dah tu, lepas keypad rosak, gi survey yang baru. Balik umah je, sekali ngan mouse dy plak ros…