Posts

Showing posts from June, 2013

Selamat Menghadapi Peperiksaan Semua!!

Image
Assalamualaikum...bangun pagi gosok gigi cuci muka terus mandi.. bangun pagi2 ni, atie sangat rajin..siap lipat sidai baju lagi.  tengok blog Angel Pakai Guccidengan senang hati,  siap usha product2 kesihatan dengan harapan mak tlg belikan (#ehh??)
Tak nak cakap panjang sebab petang ni atie ada paper...iye, Hamba Allah ni bru first paper for final exam ari ni...tapi buat gaya mcm xdak final. smpat lagi doe tulis post.
***** Pesanan ringkas dari atie & penaja Sebelum melangkah ke Dewan Peperiksaan,pastikan anda membawa :
1. Slip peperiksaan - bukan slip result exam sem dpn. percayalah, ada yg pernah tersilap bawa. 2. Kad matrik - kalau kad matrik hilang, pstikan anda berjumpa dengan pihak berkenaan mcm bhgn Akademik ke. 3. Pen, Pensil, Pemadam, Pembaris, Pengasah ( The 5P's) 4. Bawak la calculator, alat2 lukisan, segala yg berkenaan mngenai subjek pada wktu tersebut  -atie tringat, zaman mula2 masuk UPSI dlu, subjek esei ja, sume pakat nak bawak msuk calculator..padahal soaln psl "apa…

The Mary Kay Session

Image
Assalamualaikum...ari ahad yg lalu, 26/5/2013, kami -JMKZ, MMK, AJK2 BLOK, RE2 & mreka yg berminat- mnyertai 1 kursus khas iaitu grooming!!disebabkn masa yg terhad, jd kursus pun terhad hanya kepada penjagaan kulit muka. Kursus tersebut dijalankan khas oleh Mary Kay.