Posts

Showing posts from August, 2013

~Welcome Degree's Student~ wee3..^_^

Assalamualaikum kawan2...huhu
Amacam beraya??oh lupa2..maaf sebab terlambat.Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin dari atie sekeluarga. Alhamdulillah,selesai kita menjalani ibadah sebulan berpuasa sempena Ramadhan yg lalu. Puasa penuh x? xpenuh,xdpt duit raya..haha.
Ada juga kwn2 kita yg puasa xpenuh, bukan sbb2 perempuan. Sebab sakit. Demam lah biasanya. Kan Ramadhan ri tu byk ari yg pnas terik. Atie pun migrain spnjg Ramadhan (padahal dok umah je). So, yg tertinggal tu jgn lupa ganti taw.
OK..1 perkara yg bakal mendatang ialah Kemasukan Pelajar  Ijazah Sarjana Muda (Degree) Ke Universiti2 Seluruh Malaysia. bapak daebak je tajuk. haha..so, CHECKLIST!!
1. Dah buat pemeriksaan kesihatan? dh dpt segala smpul x-ray sume? ok, sume tu perlu dibawa time pendaftaran..jgn lupe.
2. Salinan akademik, segala sijil2 berkaitan, dah buat salinan dan cop pengesahan dari Pengetua or Guru Besar?kalau suh buat 5 salinan,& nk lebih pun xpe. Sebab takot hilang xtumbuh patah xberganti pulak.…

FCC promotions!!! lai~lai~lai~

Image
Assalamualaikum..
Bersempena raya yang bakal menjelang, of course banyak betul kedai2, butik2, laman web online menyediakan promosi istimewa menjelang and so do Farmasi Colour Cosmetics!

Pernah dengar BB and CC cream?? yes! 1st sekali atie dgr pasal cream ni adlh from FCC. Ade yg kata, krim ni sesuai la utk org yang selalu gi function. Actually (cewah), krim ini dia ada perlindungi UV sekali. kulit muka kita sll terbakar apth lagi pelajar U. Even kita stress study, wajib! kita jaga kulit muka. Taknak nnt ttba tertambah stress sbb muka plak. Dah sudah..
Jadi, sempena Raya ni, FCC da 2 promotions yg sgt men'daebak'kan taw. *xpasal2 tambah perkataan baru dlm kamus dewan -_-" *
1) FCC Adorn Set !!
- Kelihatan lebih cantik menawan vavavoom! dengan FCC Adorn Set. - Set ini merangkumi sgala item yg baru & HOT selling dr FCC pada hrga yg jauh lebih murah! - ok2..tambahan daebak, stiap pembelian FCC Adorn Set, korang akan dapat FCC Limited Edition Tote Bag* (satu2nya di Malaysia uol…