Posts

Showing posts from February, 2014

Baktisiswa Perdana SUPERB!!

Image
Assalamualaikum dan salam sejahtera... Huaaaaaarrrrggghhhh!!! nak nanges.. Ri tu cket punya panjang atie mengarang post pasal tajuk kali ni dalam microsoft words.. sakit hatinya bila post demikian lupa nak save lantas termasuk dusbin dan denga lagha' nya cek 'empty' kan dusbin tersebut.. *marah kat diri sendiri..huh!!*
Kali ini wajibul ghunnah lepas tulis perlu publish teroih.. Pada 13-16 februari yang lalu, KAMI warga2 yang terlebih sayang KZ merangkap MMKZ dan CO MHTKZ pergi baktisiswa di Felda Sungai Tengi. Sapa tau felda tu kat mana put your hand up?? Yes, ULU SELANGOR.


Jadi di saat warga2 universiti kalut kemas2 barang, wat drama sebab nak balik UPSI, kami warga yang dah terpaksa rela lepaskan family lebih awai,  pergi menemui keluarga angkat. Buat insan pertama kali join baktisiswa, totally superb upanya program ni. Nak ucap banyak2 terima kasih pada mak abah yang sudi jamu layan kerenah anak yang lone ranger kat kolej ni. BEST!! Makan sedap2, tidur sedap2+aircond(ehemmmm), ronda…