Posts

Showing posts from April, 2015

E.P.H.Y.R.A -Cantik Sihat Bertenaga ewaaaaahhhh!! hahaha

Image
Assalamualaikum... dalam ralik dok buat assignment, baru sedar diri ada berjanji kekhononnya nak citer feedback  lepas makan EPHYRA. Tapi berminggu berlalu gua asa kan???? ok sekarang nak tunaikan..janji mesti tunaikan ya idok?


Atie starting tengok review ephyra ni lepas tengok  blog Yuyu Zulaikha pasal produk ni. Pastu tengok Heliza Helmi pun makan. Pastu gigih pulak dia baca review orang lain pasal produk nih. Then kuar bilik,nampak my ami Deel Hashim pulak guna produk nih. Siap review face to face tau.
cehh...kegigihan lam nyata yang tak pernah dapat  even time buat assignment.. BOOOOOOOO diri sendiri  --'
Atie adalh bangsa paling tak konsisten dalam mengambil supplement tambahan. Bagi gua, makan ulam ulaman adalah cara penyihatan paling nyata. hahahahhaa. iya, betollah, awek mudakan makan ulam... Tapi, kalau dah era globalilasi menuntut tenaga  selewat jam 3 pagi, selama 25 jam sehari KO ASA ?????
Yes, thats why pentingnya mengambil supplement yang bukan sahaja mencantikkan kulit,  (ehem..seluruh tubu…