16 April 2015

E.P.H.Y.R.A -Cantik Sihat Bertenaga ewaaaaahhhh!! hahaha

Assalamualaikum...
dalam ralik dok buat assignment,
baru sedar diri ada berjanji kekhononnya nak citer feedback 
lepas makan EPHYRA.
Tapi berminggu berlalu gua asa kan????
ok sekarang nak tunaikan..janji mesti tunaikan ya idok?

Ini duta EPHYRA - Abg Norman & Kak Memey
(macam ramah betoi panggil abang kak..hahahaha)


Atie starting tengok review ephyra ni lepas tengok 
blog Yuyu Zulaikha pasal produk ni.
Pastu tengok Heliza Helmi pun makan.
Pastu gigih pulak dia baca review orang lain pasal produk nih.
Then kuar bilik,nampak my ami Deel Hashim 
pulak guna produk nih.
Siap review face to face tau.

cehh...kegigihan lam nyata yang tak pernah dapat 
even time buat assignment..
BOOOOOOOO diri sendiri 
--'

Atie adalh bangsa paling tak konsisten dalam mengambil supplement tambahan.
Bagi gua, makan ulam ulaman adalah cara penyihatan paling nyata.
hahahahhaa.
iya, betollah, awek mudakan makan ulam...
Tapi, kalau dah era globalilasi menuntut tenaga 
selewat jam 3 pagi, selama 25 jam sehari
KO ASA ?????

Yes, thats why pentingnya mengambil supplement yang bukan sahaja mencantikkan kulit, 
(ehem..seluruh tubuh okeh bukan muka ja *ayat gedik.abaikan)
menyihatkan tubuh badan,
paling penting memberikan tenaga!!!
haiyaaaaak!!!



Ohya, antara kesan yang atie dapat
kulit atie yang kering ni, dah x terlalu kering jika dibandingkan dgn sebelum pengambilan ephyra

Masalah PMS juga dah banyak pengurangan 
Ini sangat sesuai especially yang alami senggugut teruk

Paling best kelesuan lah, kalau sem ni atie banyak gila tido 
sebab mmg kurang bertenaga dengan kerja semua...
alhamdulillah sekarang much better...
xde lah siang tido dari kul 2.30 smpai kul 5.30 ke..
ini walaupun jarang2 minum taw, kalau rajin??? haaaa...
hahahaha...

ohya kulit jugak lebih cerah daripada dulu... 
tapi still xleh upload gambaq sebab burn balik pangkor...
hahahha

Kandungan EPHYRA ni :
Kolagen ikan laut dalam
Acai beri
Gam akasia
Salmon Plasenta
Astaxanthin
Serbuk tomato
Acerolla ceri
Marigold Bunga ekstrak
Superberi

(pernah dengar nama2 bahan ni semua??)
kalau acai beri atie pernah dengaq.
marigold to pun thanks to marigold peel fresh je lah pernah dengar 
--'
 

jadi untuk penerangan lanjut, better kita baca sendiri dari pamplet yg memang disertakan dengan setiap order..






Thanks to Cik Lisa, from i get this product.
ini antara product yang atie sarankan.
Bak kata EPHYRA, kalau nak cantik sihat bertenaga,
this product is ALL IN ONE.



adios, nak siap2 gi kelas. nyempaat je tulis.