Posts

Showing posts from August, 2015

KERANA AKU ANAK CIKGU

Assalamualaikum...dan HAI. hahahahaha Tajuk aku kemain.  Selepas berhempas pulas kat tempat kerja ni, curi masa nak update blog sendiri. Dok kat umah memang takdan nak update sebab dah balik pun 7.30p.m.  Kadang2 lajak sampai 8 p.m,  So probability nak buat 100%. yang dibuat tu 0%. Nampak, biar berani bermimpi namanya!!!!  (persis angan2 mat jenin namanya atie. atie : " -_-' ")

Malas nak konflik ngan diri.  Makanya, tajuk KERANA AKU ANAK GURU muncul kes aku lunch kat sebuah kedai di kawasan Arau, Perlis bernama Singgah Rasa. and yes, atie bukan setakat singgah rasa minum makan tengok orang  sekali smuanya aku buat.
Ohya, i dont have any partner at my workplace,  so dont expect me eating berdua dengan anybody.  hahahahaha.
I saw a mother of two kids, sekolah rendah asanya.  Mom, seorang cikgu skolah kot.  Alah, tengok gayanya pun kita tau cikgu2 ni.  Then a mother of 3kids.  Abg, kakak, adik sedang makan sambil mak dia pun makan.  Mak pun cikgu sekolah. 
Then, this is my story....
Mak atie cik…